Avondvierdaagse Ede afgelast

Het bestuur van wandelsport vereniging Blauw-Wit Ede heeft besloten om de avondvierdaagse die gehouden zou worden van 2 tot en met 5 juni 2020 niet door te laten gaan, i.v.m. het COVID-19 (coronavirus). Al hoewel de avondvierdaagse in Ede na 1 juni valt, vind de organisatie het niet verantwoord om met 4000 kinderen uit Ede deze avonden te gaan wandelen. Organisatorisch is het niet mogelijk om de avondvierdaagse te verplaatsen naar het najaar, hier hebben we zoveel vrijwilligers voor nodig dat dit niet haalbaar is. De volgende avondvierdaagse in Ede zou gehouden worden van 25 mei tot en met 28 mei 2021. Graag zien we iedereen dan in goede gezondheid weer 4 dagen lang genieten van de mooie wandelingen in de Edese bossen.

Laat een reactie achter